Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sve u ima boga kao i vjere
Sad ce bh talibancici-vehabijce reci da ovo nisu muslimani , HAHHA HAHAH OVO SU MARSOVCI NAPRAVILI
Jadni narod, nikoga ne zanimaju...
Jadni ljudi... o ovome nece toliko biti price koliko ako se desi u nekom gradu u Evropi, a ova sektaska bagra hoce ovakav teror svugdje da nametnu... pljunem svakog vehabiju kad ga vidim sve je to ispranog mozga, i svakog ekstremistu bez obzira kojoj vjeri da pripada...
Religija mira dame i gospodo!
Evo Demokrata, evo Bidena, evo i glavosjeca.Eto kome se raduju islamizirani srbi.Sad ce jos i u Afriku krenut sirit vjeru mira.
boze daj pameti i manje mrznje na svijetu
Odavno nismo čuli nikakve habere iz Mozambika.
Kakva pi*** moraš bit da ubijaš nevine ljude po selima koji nemaju ništa za odbranu, pa de naletite na kakvu vojsku pa se kur**te klošari.
Evo Demokrata, evo Bidena, evo i glavosjeca.Eto kome se raduju islamizirani srbi.Sad ce jos i u Afriku krenut sirit vjeru mira.
Bošnjacka braća , tako su i u Vitezu i Kiseljaku odeubljivali glave , a onda ih Alija postrojavao pa tekbiro sa njima