Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tesko ovim Palestincima, nigdje hajra nemaju
SIRIJA: FSA Channal OBJAVLJUJE: "Islamska država preuzima kontrolu nad cijelim kampom Yarmouk i distribuira hranu narodu"
je suis
palestinci ... jesul' to oni što ih izraelci ne vole i biju ... jel sad jasnije ko podržava ove isil-ovce i za koga rade ... imate li mozga imalo
jel' to ti meni objašnjavaš da se u veliki damask (veliki na razne načine), može doći samo kroz izbjeglički kamp :-))))))))
naravno kroz kamp ... prvo pofatat i prodat žene i djecu :-(((
http://elderofziyon.blogspot.com/p/all-arab-countries-except-jordan.htm
Malo poznata cinjenica na nasim prostorima, ali nijedan Arapski narod ne voli Palestinu. Smijesno slusati nas narod kako stalno ponavlja "a sto im Arapi ne pomognu?", jer ih mrze gotovo koliko Izrael i smatraju ih izdajnicima Arapskog naroda.
Ne znam jel ovaj ISIL Asadov?
Ma ko ce ga znati sta se tamo desava. mozda i jesu se obracunali mozda i nisu .to samo ti ljudi gore znaju i dragi bog. Kako god ovim ljudima nije lako .
Nista ovdje vise ne kontam.Trebaju biti na strani Palestinaca,jesu li napadnuti civili? Ima li jos neki medij da izvjestava o ovome,malo "blize" ovom mjestu.
ovo mi je nesto ko lud zbunjen normalan....
pored svog belaja i patnje koja ih je snasla, samo im je jos i isil trebao :(
Eto pa nek sad neko kaže da idil i izrael nisu jedno