Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napredujte draga braćo naša! Da ste danas ovdje u našoj džamahiriji ne bi se ovi katolički vrhovni razvratnik obučen u bijelo šetao našim šeher Sarajevom!
zamislite da ISIL i IDIL udruze snage, onda bi zauzeli sve
Kakva je zemlja Libija bila! Sve su imali, budale debilne. Sad mogu jest govna samo. Zašto se trpi ovaj ISIL/IDIL ovoliko? Zašto se ne okupe te svjetske sile i ne riješe se budala već jednom. Uvijek se čeka da bude prekasno, ko s nama i našim ratom. Ovo nisu muslimani. Ovo su idioti koje treba pobiti. Nema većih neprijatelja islamu od ovih fašista.
Nikad u historiji nije zabiljezen toliki broj starnih boraca kao onih koji su pristupili ovoj grupi...Na žalost pogriješna ideologija upropastila je njihov trud...da smo mi Bošnjaci imali ovakav PR za vreme rata ne bi nam se sad šeto Papa po Ferhadiji niti bi Bosna bila "ničija zemlja"...nego bi svako dobio mjesto koje mu pripada...ali pošto nije bilo Facebooka i Klix-a dobismo ćorak upakovan u Dejton...
Sto ti smeta Papa . Znas li koliko ce Bosna zaraditi od turista i ovog Eventa !? Nemoj biti papak nacionalisticki vec zivi i pusti druge da zive .. a kada ljudi zarade bice i sretniji vrlo jednostavno ! Ti i takvi kao ti sa sve tri strane su jebali majku nama normalnima !!!
Rat je najveće sranje što postoji. Ko ga nije osjetio i ne zna šta je.
smrt vahabijama
najbolje je da ameri posalju ramba da sredi sitiuaciju
Chuck Norris ?
ako on ne sredi situaciju nece niko
PRIKAŽI ODGOVORE (1)