Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IZRAELSKI PREMIJER KUPUJE AUTO IZ FABRIKE KOJU JE OSNOVAO HITLER!!! lepota čoveče....
Šin bet nije nikakva tajna sluzba, nego izraelski pandan SIPA
Gdje ima kupit ovaj DVD ekran?
Kod tebe propuh jelee,pa malo ti sam sa sobom,dobar kruško dobar.
Kamenje mostove gradi, a s hercegovcem samo djavo tikve sadi, i haj sad kako da gradis i kako da sadis s tim hercegovcima kad stalno razgradjuju i samo varaju i svercuju i kradu a nece da radu. kamenje i staklo ne idu zajedno, istina, osim ako nije neprobojno. ajd zdravo, da vidim jel legla pemzija na ovoj banci oteglo se dug mjesec koji je ovo sad? dug i predug, o allahu, a poskupila janjetina sa novog zelanda, a i ona halal brate, nek je halale caci svom u curki.
Nesto sade pricaju o nekoj ekonomskoj krizi i ovim reformama i strajkovima sta ja znam nista ne znam a kako da znam kuca kompjuter sarajevo x i nista ne znam i samo pemziju dici znam i ne moram nista drugo da znam i ni psihijatru bas lagati ne znam a i ne moram. i tako ja stvaram patrijotizam na sarajevo x da te bog sacuva i stalno govorim dragi bosnjaci i bosanci i hercegovci, ama moze i bez hercegovaca, otac ih njihov i onako, ko s njima tikve sadijo duhan dobijo i sta da sadis u kamenjaru, al imaju kaaaaamenja, brate, i pokoju mandarinu i pokojeg magarca a sto jezik otrovan imaju za ne povjerovat, i sto dobro onu mostogradnju i to...remek djelo svjetske bastine i kulture da prostis bosna jedna zemlja imade i nikako i hercegovine, ukinuti hercegovce hitno, radis li ti nesto zelja, nemaoj da ti ja zastakljujem balkon insanu i mars na poso.
jes me krenilo danas, dobre ove nove tabletoni sto eksperimentisu sad na njima, kazu da je jos firer poceo pa i mom didi dao recepat, a on meni, s koljena na kljeno se prenijelo, jes da smo mi prestali prenositi ono jos 1463. al smo se sjetili onog neprenesenog, insalah, nikad nije kasno, doduse, mnogo se pogubilo usput, al iskopacemo nesto u viskokom pa cemo od blata praviti evino rebro isponove ako treba. ama sve moze, kazem ja vama, samo kad si pravi patrijot, a bogomi i holandski pemzioner.
elhamdidulilah ja da mogu kupio bi mu auto od 3 miliona eura...
Il mozda dva puta SS sto znaci dupla SS divizija, negluho bilo!!! Ne se snilo, komsijama se nasim servima dogodilo!!!
Da neTko ne bi pomislio da je cetiri S, gluho bilo!!! U snu se ne snilo!!!
Ovo 4 znaci cetvrta sila europe sa curki na celu i mis- ministrom insalah!!!
Ja cu kao veliki patrijota i holandski pemzioner trece kategorije da licno dam prilog za zastakljivanje i da djeca imaju sta gadzat, neJma smisla da im mladost prolazi uzalud.
DrAgi Bosanci i hercegovci i patrijoti svih poljana i kantonalnih predgraDZa, okupite se u patrijotsku ligu osnivanja dobrovoljnih donacija za obnovu stakla komsinog balkona i izadzite na ulice i skupite km-ove, znaci skracenivcu od kamenje i macke za vucenje po tepihu zbog radi elektirciteta i struje kod muje. Bih 4 eVer
uvijek sam za vjezbe gadzanja kamenjem a komsic kao pravi patrijota i nosilac zlatnog ljiljana neka podnese malo propuh kroz glAVU BIUH 4 EVeR
ja kao istinski patrijota í odani pemzioner holandije sam za