Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džaba vam sva "proročanstva" - Islam i muslimani su većina do 2050 ! Neće biti potrebe za nekim Izraelom i amerikom.
@bambashkaMile Znači, vraćamo se ponovo u srednji vijek. Opet ćemo živjeti u pećinama, živjeti u kućicama od blata, biti nepismeni, bolovati od kuge i kolere itd. Nije nam svijetla perspektiva. Nadam se da se tvoje predskazanje neće ostvariti.
@bambashkaMile hebo te arap u guzicu! Sta je dobro arap donio svjetu kretenu? Gdje su njihovi izumi? Zivio bi ko majmun u to njihovom islamu i bio bi gradjanin drugog reda. Ti si opasnost po slobodu i treba tebe i takve koji to zagovaraju brisati sa lica zemlje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Amin !
Haleluja. Koji idiot.
Evandjelje i radikalni krscani ce zbog svoje gluposti i turanje Amerike da ratuje za Izaraelske interese skupo platit. Vec su i platili. Sotonska izdrkotina je vec kroz svoje omiljeno oruzje tj mediji, unistila um americlog naroda. Hodaju ko zombiji - absolutno osunaceni od realnosti i sta se desava. Trump ce biti najveca sramota Amerike.
Glup - gluplji - amerikanci
Ja kao što jesam i kakav jesam smatram da je Bog stvorio Kineze i Ruse. Dušu ce vam izcjediti, spasit ce ovu planetu od najveceg zla, to jest vas amerikanaca
Ima dobrog dilera. Sto jest, jest...
Izraelu nema spasa bas kao ni genocidnoj tvorevini
Tri najveća zla ovoga svijeta: Amerika sa Trampom, Izrael i Isil.
@ahiley Tacno to. Medjutim da Ameriku ne drze radikalni krscani (evangelicals) i koji se vezu jako za Izrael danas nebi bilo ovoliko zla.
krscani ne slijede isusa,muslimani slijede isusa i sva njegova ucenja haha on da kaze da je bog poslao trampa pa zar BIH bog poslao rasistu da bude njegov poslanik ali ga je poslao sigurno da bude iskusenje narodima koji ce da ga slijede
Joj majko mila. Zamisli ti ovo. Bog poslao Isusa, Muhammeda, Mojsija i Trumpa!!!
Izgleda i bog pogrijesio
Bravo gospodine Pompeo, crnog sotonu iz islamske persije , bombama uništiti ... Hram izgraditi, i Izrael će vladati svijetom.
Čisto sumnjam da bi bog bilo koga poslao da čuva izopačene Židove zadnje smeće sto postoji.
neka zidovi svaki dan ubiju barem jedno Palestinsko dijete....neka.... Ima Boga Dragog sudice SVIMA