Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako su po Bgsrpski divljaci nazdravljali dok su u medjuvremenu pravili klaonice po logorima, i bacali zive ljude u jame po BIH
Gamad budistička.
Scotovi
Kao i tokom rata u BiH. Elita slavila, putovala
Isto bi i nama bilo da narod protestuje protiv SDA
A što su ih bombardirali? Valjda bez razloga, jer su ovi bili dobri? Trebamo opravdati i podržati demonstracije? Vojsci je i posao da ubije svakog ko se usprotivi, ne vidim ništa sporno.
BiH je Mijamar. Svaki dan 60 mrtvi.
poslije rohinja nek su se malo o sebi zabavili
Kad je vojska trala muslimane, tad je bila demokratija, a kad ih je vojska zajahala, ugrožena ljudska prava.
Neka neka, sta ste radili Ruhinya ljudima sve vam se vraca
Neka , svi cemo bit na jedinom pravednom Sudu, od postanka svijeta do polaganja racuna sve ce se znat , za svakog posebno. Samo ce Njegova pravda bit jedina istina !!
Sto protestuju,niko im nije kriv,kako mi ne protestujemo i nema mrtvih?
Ko je ubijao i protjerivao Rohinje iz Mijanmara? Ovi što slave ili oni koje su svrgnuli? O sebi se dabogda pozabavili 🙃
Sve to ide nekako u krug...krvavi krug...počeli sa rohinjama,a sad ubijaju sopstveni narod...sve se vrati i ima svoju cijenu na zalost.
ljepota ih pogledat
Ma to tamo treba ograditi kakvim zidom, ovo i nije za moderne civilizacije.
Taj što ga hvalite na sva usta klikse ,što vas pelcuje po Beogradu klikse je sa svojim pajdašima isto to radio u ratu klikse... jesil zaboravio klikse
ovako bi bilo i u BiH samo narod ne protestuje ... lobotomija uradjena odavno
SDA filijala Mijanmar
Bukvalno