Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...još jedan dokaz da se radi o ljudima kojima je samo jedan interes...socijala i nerad....
....gdje ti je tu logika......milijune muslimana je eu integrirala kao muslimane a sad će ove pokrštavati.....bez veze.
....zato što će prodati i zemlju i vjeru samo da mogu ništa ne raditi, a solidno živjeti kao u zemji porijekla.......ima i izuzetaka da ne generaliziram...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U Danskoj musliman kada umre dobija opremninu od 6000km za pokop iz kriscanske kase isto kao i daje kriscanin ili ateista nebitno, Danska nepravi razliku medju mrtvima. Clanarina je 1% poreza na licni dohodak i to dobrovoljno ako neces 1% plate ti se nastavlja izplacivati i kad umres opet pokop pare dobijes.
vaše je samo da umrete, sve ostalo je naša briga
A skidanje cega i provjera?
evo sta je se danas desilo u azilskom centru u danskoj: http://www.ndtv.com/world-news/asylum-seeker-arrested-in-denmark-after-police-stabbing-1224367 Pa vi vidite hocete li primiti ovde arapske kozoyebe.
Ti Hasic izbjeglica iz BiH u Danskoj pljujes po izbjeglicama koji dodju u Dansku. Nisi jarane ni ti u vinklu :)
kao prvo ja nisam izbjeglica. Kao drugo i da jesam, ja nikad nisam cuo da je bosanac napravio kriminal u danskoj. u 99 % slucajeva su to arapi
Na osnovu cega su utvridili da se ne radi o krscanima? Dakle, kada me neki sluzbenik prilikom prikupljanja licnih podataka pita koje sam vjere, i to treba da unese u nekakav sluzbeni dokument, ja kazem "krscanin", a sluzbenik kaze "lazes!" i odbije izjavu? To je cisti fasizam!
To je lako riješiti...ko se izjasni kao kršćanin pravac crkva na ponovno krštenje, ko se krsti ostaviti ga a manipulante u prvi camac pa u Tursku odakle su i došli.
Okrutni Hamo to ni jedan sluzbenik NE SMIJE uraditi, mora upisati onako kako si rekao, jer na kraju moras se i potpisati na svoju izjavu.
jednostavno protjerajte sve ne muslimane iz ne muslimanskih zemalja i mirna europa
...pa nisu u većinski muslimanskim zemljama problem nemuslimani već muslimani........
Svega se Musliman smije odreci, makar privremeno u makar ti u oci lagao, ako to sluzi sirenju Islama. Radi se o interesnoj skupini u kojoj nekolicina uziva i drma, a ostali su robovi u pravom smislu rijeci. Jedna dobro prikrivena ali podla sekta koja ne preze ni od cega...uostalom sto ja pisem...sve je jasno, imate oci i usi....
CrniILKO Krizarski ratovi su pokrenuti da bi se zaustavilo islamsko haranje i prijetnja Europi...i opet ce ako nastavite ugrozavati posten narod.
@CRNI.ILko.Zato je poklan opljackan i spaljen Carigrad.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izbjeglice iz Irana, ajatolah zaratio sa predsjednikom.
ja akrepa i policajca u pm
od kada je Danska skandinavska zemlja?
i ja isto pitam od kada prolaze kroz danski Skandinavske planine
Aha aha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad ce evropa da viri u gaće ;) uskoro
aj ga baci majmune, dovedi se u vezu s realnoscu :)
hahah e jesi glup jadna li ti majka sto te rodi :D