Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko zombiji su. Walking Ahmet 😂
Da vidiš hrvatskih zombija na socijali u Frankfurtu. Bosanci radno najintegrisaniji narod sa zaposlenošću od 93,7% pored Nijemaca (94,1%). Srbi i Hrvati na nivou Eritrejaca (53,11% i 50,69%). Čak su Iračani i Egipćani po zaposlenosti ispred njih.
Naše izbjeglice nisu nikad nasilno probijali granice. Ovo je samo dokaz o kakvim se.ljudima radi ili neljudima
Samo nekolika tenka parkirat
Svakom po metak u potiljak i problem riješe.n. Pucati i ne žaliti bez obzira o kome je riječ.Sve dozvoliti samo da se bagra istrijebi do zadnjeg.
Mamu ti fašističku
Ovo su sve ljudi iz bivših evropskih kolonija, bježe od najvećih mogućih katastrofa, što ljudskih što prirodnih. Samo ono što je bitno u svemu ovome, ovo su jako traumaticna iskustva, valja ovo tek obraditi pa tek onda krenuti u borbu za neki dostojan život.
Gladijator drugi dio ..
Nisu ovo migranti...ovo su horde koje hoce guzovace. Da su ovako navaljivali u svojim zemljama nebi bilo ni talibana,is,rusa ni amera...al nije to to.
E čuj Poljska zabranjuje migrantima prolaz a oni i dalje migranti iako su u Evropi, zna se da Poljaci obaraju cijenu rada u Njemačkoj rade za 6 eura po satu 😜😜😂😂😂😂
Kljucna rijec je RADE. Poljaci rade. Ovi nisu dosli da rade
Ovi migranti se igraju sa vatrom zvana Poljska... Svi ovi sa bliskog istoka nisu normalna čeljad da bog kaže
imate svu opremu da im podignete nivo hemoglobina
lol pogresan clanak
Zašto ne propucaju ih ko sir, i nama samo kažu da su bili napadnuti od grupe velikog broja ilegalnih klošara i da nije bilo drugog načina nego porokati ih, pa 99% EU bi im čestitalo
Lisice na ruke i na noge, prvi avion i vozi pravac kod talibana u Afganistan, ovi su ionako ratovali protiv Talibana tako da bi ih oni dočekali široke ruke, odvezi jednu grupu, pa drugu grupu, poslije niko više neće krenuti pješke klošarski u Europu
Ja bi im tom bodljikavom žicom vratove povezo i sve ih kolektivno zaklo
@Domobran11: - I posli bi se ispovidija? Sigurno si na9uziti ministrant.
Poljska iza sebe ima apsolutnu podrsku naroda.Msm da je negdje oko 94% citavr populacije.Samo gledajte sta ce da se desi.
Smrt migrantima!!! Živio bijeli evropski čovjek!!!
@SrpskiTraktorista: - Bijeli evropski čovjek je zlo za čovječanstvo. Dovoljno je samo dva svjetska rata, inkvizicija, spaljivanje "vještica", Krstaški pljačkaški ratovi pod krinkom oslobađanla Isusova groba koji ne postoji, porobljavanje i genocid po cijeloj zemaljskoj kugli...........agresija Srbije i Hrvatske na Bosnu....... Republika Srpska, Hrvatska Republika Herceg Bosna....itd....itd!
Poljsku samo napadaju. Ako nisu njemci i rusi jesu razni narodi s bliskog istoka i afrike