Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je kod nas spasio dobio bi Zlatnu plaketu Opstine Ilidza, a Senaid Memic bi ga zaposlio kod sebe da bere maline.
zaposlili bi ga da bude manualni filter na vrelu bosne, onom mrezom za leptire ganjao bi arapska govanca
Bolje da si Raznosac PICA :D
Vidi se po ovom da ima dosta prakse u penjanju po balkonima.
Kad su uspjeli da likvidiraju princezu Dajanu Spencer, pa da nikakva istraga ne nadje krivce ni dokaze ovi svijetski globalisti koji su usmjerili migrante prema EU su napravili lutku djete kako visi na skeli a da ga spasi neki migrant i time priblizi migrante evropskim narodima. U americi su angazovane glumice i glumci da podrzavaju migrante pred kamerama i kao placu zbog odluke Trampa o zastiti granica od najezde.
Zasto ga nije spasio covijek s balkona, a mogao ga zubima uhvatiti hahaha svaka cast u svakom slucaju.
Profesionalni lopov ili parkourovac...
Mozda je to nesto najmanje sto mu se moglo oduziti.Svaka cast ovom migrantu na onakvoj iskazanoj vjestini penjanja i hrabrosti pa i sopstvenom riziku na onoj visini
Da vidite kako su ljubomore na bijelu rasu- svaka sebi izravljala kosu nece svoju prirodno cupavu najezitu kosu da nosaju. Juce odozada vidjeh u metru grbavu babu i vidim dva cenrimetra kose jako cupavo, izcicano i cudim se- kada ono baba crnacka od 75 godina i ona ljubomorna i ravnja kosu. eto i polumrtve dovlace vec u evropu radi socijale.
minusi ovdje su od jevreja i onih lijevih, koji se danas zovu novi nacisti, koji vole i rade za cionistena iztrebljenju bijele rase.
@ErikBerne vagine crkinja u evropi zeljno vec cekaju samo na tebe da ih ti oplodis.
Mnoge te crncuge su tako crni i ruzni, gadni da se prepadnes kada ih vidis, neki i imaju prave ubilacke face i jedostano ti nije dobro kada ih vidis, kvare ti raspolozenje. Nije moguce da je priroda mogla tako nesto ruzno i smrdece stvoriti. Neki sire teoriju da su crncuge nastali od seksa sa majmunima i gorilama. Oni najcrniji imaju jaku slicnost sa gorilama.
Prije dvije godine u H&M-u sretoh dvije mlade studentkinje iz Bosne, 19-20 godina i ispred njih svabica sa crncem. Jedna studenjtkinja rece: meni bi se gadilo sa crncem. Ta me je izjva obradovala.I ja se gadim uvijek kda ih vidim. Tako funkcionisu instinkti kod zdravih i normalnih ljudi, ali ne kod poremecenih. Poremeceni umovi mrze svoje ljude, i vole sve strance.
Isceniran događaj kako bi se kupila javnost da se uveze još par milion afrikanaca u Europu
crncuga ne moze biti nego crncuga. kakav je ono geto-nastup. opet sam sada citala da zidovski UN i zidovske loze hoce da se u roku od 30 godina (i prije) doseli 150 do 200 milijona crnackih gorila.radi toga su ih decenijama uzgajali i hranili evropskim parama da se toliko kote te crncuge, koje su zivotinje, a ne ljudi.
@ErikBerne opet komentar jevreja koji radi u ngo organizacijama u sarajevu za cioniste. Guzicu podari crncugi pa ces ti sa planete nestati.Imas IQ kao i tvoja braca crncuge.
On se penje da bi spasio djecaka ciji roditelji stoje i gledaju, a mogli su da spasu dijete na isti nacin (podignut ga i prebacit na balkon) Roditeljstvo nije za svakoga...
Bravo! 👍🏽👍🏽👍🏽
Samo je pokojni Ramiz Mujić mislio da ća za oskara dobiti direktorsku fotelju u "panonici "
..koji si idiot ,pleme ti hebem vlaško.
Trebao, je uloviti djecaka i, baciti ga kako to rade 👳