Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa-x definitivno nije normalan.... Imate li vi autorskih tekstova? gdje cete nama prevesti \"umjereni muslimani\"... nigdje veze...
Trebao joj je gurnuti srednjak u paksu.
\"ali vecina su umjereni muslimani\" kako ste smijesni...
samo vlahinje treba dobro opipati..ali prije toga moraju se otkuhati u veš-loncu jer im guzicce smr.de jer ih ne peru
sranje
uuuu pipno je. šta je ćemo sad.
Gledaj zaleđa u Mišel ko da je kardashianskog roda
A ovi nasi vole komsinicu bosnjakinju i za zadnjicu pipnuti pred drugima a opet nisu umjereni nego zna se. U Hercegovini ih ima i vehabija
cuj umjereni muslimani, izvrncu se od smjeha
U svijetu raste netolerancija i nerazumijevanje prema muslimanima i očekivati je sve više napada i progona. Želi se predstaviti da je islam neupotrebljiv u praksi. pa i ovom FENINOM konstatacijom i posjelom muslimana na umjerene i one koji to nisu. On ili se nije trbao rukovati ili ne praviti majmuna od sebe izvrdavanjem. Ako si se rukovao ok. nije propao svijet.
Ovo je jedan od onih koji od Vjere prave kino. Kao on ima neke principe i ako je to tacno sto pisu o njemu - pogledaj ga sad. A takve bas ne mogu ocima.