Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budalo bolešnjačko mošnjačka ili da te nazovem pravim imenom - Srbine islamske vjere! Velike su vaše frustracije i kompleksi;do juče ste bili dio srpskog naroda,a sada ste otrgnuti,neprihvaćeni i odbačeni zbog vašeg otpadništva.Možete izmišljati svoju istoriju,znam mlad ste narod,tek vam je 18 ljeta.Ali opet ste ono što ste oduvijek bili - Srbi islamske vjere.BiH je sve manje,Republike Srpske sve više.Naša vlast,naša policija,sudstvo,školstvo.Ostajte na 24% rezervata i živite u svojoj mrtvaji.
Mucio nevine, da bi spasio \"nevine\".
Srbima je pranje guzice veoma strana pojava kao sto je i bide, pa i sapun. Ne znaju Srbi da u svakoj 2. evropskoj kuci odmah pored wc-soljes stoji bide, i da Evropljani rucnicima i rukama obrisu guzicu nakon sto su je prvo obrisali toalet papirom, pa onda toplom vodom i sapunom dobro operu ruke, a sve u svrhu nesmrdjenja i neskupljanja brabonjaka po chmaru - znaci nista uobicajeno. Osim njima samima. Osim mozda nekih 200.000 kulturnih, obrazovanih i intelektualnih Beogradjana i Novosadjana, ovo ostalo je divlje i zatupljeno. Znaci, nista i niko zbog cega/koga ostati uvrijedjen. A za ono \"obrezani\": pa zar o tome uopste vrijedi i pricati? :)
bio sam jučer kod Mekija
citat: \"Srbi su izrazito svijetle puti,visoki i svijetle kose ..\" e strucnjak koju ti optiku imash!? jeste visoki sve nesto preko 2 metra,a ten vam je svijetla da vam ne treba svjetlo navecer,a tek kosa ...hahahahaaha e moj kabadahija pogledaj se malo bolje u ogledalo,umij se ponekad .. a o higijeni naroda i religija postoje historijske chinjenice koje su pisali ne-srpski historichari i koji vaze kao validni u svjetskoj historiji,a ta vasha seoska naglabanja mozete pricati samo izmedju sebe jer vam stepen inteligencije nije veci od broja opanka koje nositi .. a ovaj bush nije toliko ni bitan koliko bi bili bitni ljudi koju su ga na to nagovorili .. hvala na paznji
najviše volim usrannu guzzicu svoje snajke, naročito kad je za ručak bila klempetina..ne moram nikako mastiti...a dole još gusta šuma da bi se čitava naša četa junačka mogla skriti ...
mi bar operemo guziccu za razliku od vas vlaha koji hodate us.rane guzzice...a poslastica vam je lizati usr.ane guzzice svojih snajki...zato se one valjda \'\'mirišu\'\' bijelim lukom da malo neutraliziraju sm.rad usr.ane pič.ke!
A ja tvoju mamu,pa se ti rodio, islamofašističko teroristički konvertitu.Prodadoste vjeru za večeru,otpadnici.Srbi su izrazito svijetle puti,visoki i svijetle kose,za razliku od vas bolešnjaka,koji ste nisk i ,crnokosi.Pa ti vidi ko je koga karao.A,da.i higijena vam je na nivou;obrišete guzicu rukom,pa sjednete da jedete.Fuj,stoko primitivna!
Za ovo moraš imat velik kapacitet pluća ako misliš preživjeti
@paštun terorIZAM
TAKVOG RETARDINJA NISU MOGLI NAPRAVITI NI U LUDNICI, OVO KU... VISE NEPRAVI
haj malo palamudi ne bi bilo zgorega sa tim \'\'izmima\'\'...jasno je da sam mislio na ostale \'izme\'\' koje se tiču ideologija...naravno da nisam mislio na \'\'KRETENIZAM\'\' koji je izgleda tvoja bitna odrednica...vidim da sam pogodio u srž problema pa sad palamudiš nekim tricama i kučinama...no islam je čist od bilo čega gore nabrojanog...sve ove ideologije pojavile su se kod judeo-kršćana...
\"...i svi ostali izmi...\"
interesantno kako se 95% komentatora drzi nekih moralnih komentara, skoro nevezanih za clanak. nadam se da to nije odraz svijesti prosjeka na balkanu, iako se pribojavam da sam mozda u krivu. racionalno gledano (bez ikakvih moralnih sudova), kvalitet informacije dobivene mucenjem je vrlo, vrlo upitan.
@paštun a kakva je ideologija optimizem sinko ..hajd ne serri svega ti ...ako ne znaš čitati a ti nađi nekog da ti pročita...