Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odes na sahranu da te sahrane e svasta...
Ja čuo da je tamo neki strani novinar moguće klixovac nosio majicu sa americkom zastavom, nije ni gledao slučajno obukao , i et nastade stampedo
@VelikaBH ... haha ... odgovrili amerikancima tako što su ko stoka pogazili jedni druge.
e sirotinjo glupa i primitivna, kako olako dajes zivot za neke nazovi velike vodje....
Digla se dževa oko jednog čovjeka, i onda pogaziše još desetine da ovog sahrane. Logično.
Ovi ovdje sto pisu vako za irance da ne mogu da nemaju to ste vi ovi repubilkanci izmisljeni koji i nemate drzave a zivite u drzavi pa vam smeta svaka islamsa sila,mozete samo da pisete i drkate po klixu
Lazni muslimani, da Bog sačuva
Muslimani, generalno a pogotovo ovimu BiH, manje slušajte Hodže, Efendije, kojekakve učenjake, daie. Držite se zvanične NAUKE i uprite mozak u NAUKU. Prvi Vam je ajet spušten, i objavljen IKRE=UČI. Nuklearnu bombu, pa onda slušajte gore navedene, tada ćete imati kada, kada budete sigurni. Moćno oružje u ruke, pa onda slušanje kojekakvih propovjedi. IKREE Bez sile nema sigurnosti, valjda ste to shvatili na Palestini, IRaku, Egiptu, Siriji, Iranuu.
sve neki paćenici... ove je jedini narod napaćeniji od Bošnje
ne znaju dženazu organizovat kako treba.... zamisli tek moraju organizovat rave-koncert... kolko bi tu tek mrtvih bilo
haha ... odgovrili amerikancima tako što su ko stoka pogazili jedni druge.
Koja bagra... Oni se i na sahranama ubijaju... !!!
Dok zarate sa Amerima oni ce se sami poubijati!!
Ništa paša, vjerujjj, VELIKO NIŠTA ĆE IM URADITI. Isto kao što Izraelu sve Muslimanske zemlje okolo ništa ne mogu uraditi. Jevreja 6 miliona u Izraelu, uzeli im cijelu zemlju, ugnjetavaju Muslimane kad god i kako god hoće, a oko njih 200 milion Muslimana i ne mogu im ništa. Ja tako i ovo. JEDINI, ISKLJUCIVI RAZLOG, zato što Muslimani nisu ganjali NAUKU NA VAKAT. Sad ispaštaju za to, jer da jesu, imali bi odavno nuklearno oružije, pa bi sve bilo drugacije.
šehidila braća
Pa dzenaza je valjda otkazana, klixovci updatirani!
Kad prije ovolike slike,plakate,zastave itd sa slikom sulejmanija napravise ?
Kakve budale Bože dragi, izgubiti život da bi vidio mrtvaca, to nije onda ni zaslužilo da živi...
ja djikana siitskih...dosli na dzenazu jednom covjeku,jos 35 ih zijani glavu