Privedena jedna osoba
0
Metak pogodio prozor Bijele kuće
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mevlid!
Koke mu javio da je Obama u Bijeloj kući
Metak u Bijelu kuću je okarakterisan kao incident,a mi smo metak u ambasadu proglasili terorističkim napadom poslije kojeg smo državu digli na noge.
Mevlid rides again
BOJKOT BHT1 http://www.facebook.com/groups/248805521844254/
Krščanski terorista? yes of course
Ova kapija oko Bileje kuce me podsjeca na Bosnjacku zastavu sa Ljiljanima
Treba hitna vanredna emisija \"60 minuta\" o sprezi Gornje Maoče sa Brazilom. Takođe treba pozvati kao gosta eksperta za ta pitanja uvaženog DŽ. Galijaševića.
mevlid hernandez
Svaka cast Ortega! K\'o da sam ga ja ispalio... destroy america
Ja sam ljetos udario bijelu fasadu na kucu tako da i ja zivim u bijeloj kuci
evo vidite...incudenti kao sto se desio kod nas se desavaju svugdje u svijetu. ali kod nas se digla euforija oko toga, dok ce u USA i ostalim zemljama proci nezapazeno. cudna smo mi nacija...previse samo-kriticna.
ajmo svi sad napisat komentar u vezi mevlida.. j.e.b.o vas mevlid vise :/
Opet Srbijanac Mevlid puca naokolo.
mevlidov metak tek sad doletio do bijele kuce :)
Zar Mevlid nije u pritvoru??