Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebalo za plaće političarima a i drugima
Fejzbuk nas spijunira i prati 24h dnevno Meni se desava a probajte i vi da pricate npr. o nekom el. Uredaju, telefonu ili biciklu autu onda uđite za 5 min na vas fejzbuk pogledajte reklame koje vam fb. Nudi sve su one o kojima ste zadnji puta pricali. Cuju vas glas i jad vam je izgasen tel. Znaju sta jedete pijete kupujete gdje cete da idete sve nas prate.
Kada pritisneš kvakicu bez čitanja "uslovi i odredbe korištenja aplikacije" to se dogodi. Ljudi samo označe i stisnu dalje bez ikakvog čitanja i poimanja onoga što su prihvatili. Da ti pojednostavim, sam prihvatiš i daš dozvolu aplikaciji da kupi informacije sa kamere i mikrofona te da bi ti mogli dolaziti oglasi u sferi tvoga interesovanja.
Ništa revolucionarno i nešto što je nepojmljivo. To je već odavno poznato i implementirano od strane vlada. Mi smo kao narod zaostali i neinformisani pa se ibretimo tome.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Facebook nevidjeno zlo za insana
Ovo jeste super SkyZmajček no nema to veze sa nama već sa EU. I ja sam tako mislio dok nisam pročitao o tim zakonima. A znajući kakvi eksperti kod nas rade, kladim se da i ne znaju šta je nametnuto reklamiranje na Facebook-u i Instagram-u. Nije ih briga što 50% stanovništva živi na rubu siromaštva a kamo li da razumiju ovaj način onlajn altretiranja.
Hapsi bagru
Neka su ih bas kaznili, nikako ne mogu blokirati reklame koje mi naturaju iz azije.Od njih ne vidim postove prijatelja na FB.