Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jes kad bi se stotinjak do zuba naoruanih ustasa poginulih u borbi moglo nazvati genocidom...pa to ni Papa, ni Amerika, ni Njemacka, ni sva propagandna masinerija ne moze...a obrnuto bi vec moglo, protivtuzba za oba rata i nestanak Srba iz Hrvatske...Nema tog prava koje moze nemoguce, nema tih advokata, tog Mesica itd...
ZIVIO STJEPAN MESIC, NAJINTELIGENTNIJI BORAC PROTIV VELIKOSRPSKOG FASIZMA A cetnici ce na Hrvatskoj platiti i ono sto su nekaznjeno prosli na Bosni. U Hrvatskoj imaju Mesica, a ne Tihica da ih hinjski vadi.
@Sanader: Da i nuzno je reci da su u Vukovaru dok su ga jos kontrolisalo HVO, bili ubijani Srbi! Jbg Sanaderu jednom ste nas ubijali (u II svjetskom ratu ) bez uzvratnog racuna, ovaj put nije tako islo!!!