Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da nije smrtne kazne i slicnih pristupa problemima, sve su sanse da bi ti bio zdrav. ovako je samo pitanje dana kad ces izaci na ulicu i poceti rokati ljude.
SMRTNA KAZNA JE LIJEK!!! DA NEMA SMRTNE KAZNE U KINI, OVAJ ŠTO JE POROKO OVE ŽENE, OTIŠO BI FINO U MURIJU, PRIJAVIO SE, ONI BI GA PROGLASILI NEURAČUNLJIVIM, I BIO BI SLOBODAN KA TICA... ;-) JOŠ BI OD DRŽAVE SADAKE DOBIJAO ;-) :-D OVAKO, ZNAO JE ŠTA GA ČEKA, HA BOLJE JE DA SKOČI SA ZGRADE, NEG DA GA KINESKA MURIJA GAZI DOK NE IZDAHNE ;-)
gdje su oni svi sada sto cestitaju kinezima na tolikim smrtnim kaznama? kad pravis drustvo na filozofiji nasilja, onda i zanjes nasilje - zar nije tako dragi moji balkanci?
Bote, ovi koda se takmice ko ce bolj i vise... Ja glasam da ce sljedeci napad biti ugasenom motorkom...
ako chajna poludi, svi smo naebali