Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za nepismenog novinara kome je 130 miliona isto sto i 130 milijardi 3 put HURA ;)
ma znate koliko je stalo evropi do grcke,ne spasavaju oni njih sto ih vole,nego sto bankrotom grcke padaju i italija i spanija i mnege druge drzave jer je njihov kapital zavrsio dole,svaka cast grcima,,na referendum pa bujrum,sad se onaj klovn sarkozi zgrazava nad demokratijom,i referendumom,a avionima uvodi demokratiju u arapske zemlje.Zamislite \"knjigovodstvenom greskom\" u njemackoj osvanulo 53 milijarde eura,smijeno,dok je opljackanog novca od libije lahko je pomagati grcku,GRCI uz vas sam,razvalite ovu neprirodnu EU.
Braco Srbi,Hrbati,Bosnjaci u novoj Jugi je spas.EU propada.
Medijima koji su lagali o Iraku lažu svaki dan o Iranu itd itd itd itd treba da vjerujem kad je Grčka u pitanju?
Kad pukne ova ljubavna tikva izmedju svaba i francuza eto ti treceg svjetskog.
Lijeni Grci ,vrijedni Crnogorci.Vrijeme je da se nepravda u vicevima ispravi
Pa u pravu su ,sto bi to parazitska Grcka bila vaznija, zbog cega su gradjani citave Evrope preko svojih poreza i kamata koje daju,duzni da neprestano finansiraju kriminal i nerad nekog Grka??? Ta pomoc je najveca glupost.Covjece,onakva zemlja s onakvim predispozicijama, svojom krivicom su se doveli dovde.Najveca glupost je sipat novac u tu rupu bez dna;mozes,ne mozes,tornjaj se polahko iz Unije i razmisljaj u cem si pogrijesio.A ne da poreski obveznici Evrope finansiraju neciji uhljupluk....
vanago .z.y.d.o.v.s.k.o..
ima tema na forumu
Ja cu im dati 130 miliona... da nije mozda milijardi?!
Kamo srece da je 130 MILIONA u pitanju...
Svi uz Grčku!
Privaizacijom su bankari i Komisija EU-e unistili Grcku....... Znaci sto manje privatizovati drzavne firme, banke i ekonomiju.!!!! Pamet u glavu Bosno i Hercegovino.!!!!!!!
OTVORITE KOMENTAR NA ČLANAK O PORODICI OSMANOVIĆ, KAKO BI SE LJUDI MOGLI DOGOVORATI OKO KOLEKTIVNE POMOĆI!!!!!!! MILIĆI SU DALEKO, PA AKO NEKO IDE PREMA TAMO MOŽE POVUĆI POMOĆ!! OTVORITE KOMENTAR!!
Jok, eto grci su im bitniji :P