Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko ste ih ono pobili, Angela?
Šest miliona?
Njemacka je okrenula nova list,osudila svoje zlocince,isplatila odstete,javno se izvinula....a kad ce nase komsije uraditi nesto slicno???
TU JE GRM GDJE ZEC LEŽI, ZAĆERALI VAM JAHUDIJE U PEDU. NAJVEĆA GENOCIDNA TVOREVINA NA DUNJALUKU. PALESTINCI IH PRIMILI DA POBJEGNU OD HITLERA OVI POČELI UBIJATI KLATI NA KRAJU 80% DRZAVE OTELI... HMMMM PODSJECA ME OVO NA JEDAN NAROD BLIZU NAS... I NA TVOREVINU...
Too Angela, bošnje na hhaparateee
Kakvo je hodajuće zlo ova babetina po Evropi je bila okupila najgori šljam Kurca, Orbana, Babiša, Janšu... a Vučić joj bio hajbolji haver na Balkanu zar poslije toga ikom treba objašnjavati kako je to zlo.
Ova babetina Merkel je najveće zlo za BiH i Evropu. Rijetko se pojavljuje ovakva hinja kao ona. Ali svemu dođe kraj pa njoj i Kurcu, sad je ba redu Orban i Janša.
Dosta je više i tebe tetka.Idi kući heklaj.4. Rajh je na vrhuncu ALI poslije svakog vrhunca slijedi zamor i gađenje.Ničija nije do zore.
Ode da preda stafelu.
Podržavate preko leđa Palestinaca.Mogli ste Bavarsku dati za formiranje jevrejske države.
Jasno mi je da se zelite oprati...Ali nemoj da bude kukanja kad se bude sudilo za ovo sto se radi palestincima. To sto je sa druge strane mora ne znaci da je manje bitno.
Evo nama Socijalista i Zelenih. Kraj je ove licemjerke antislamske. Merkel, Kurz, Babis padaju fašisti jedan za drugim.
Vakat ti je da ides Merkelova, ne znas sta pricas!
Aa saveznik njihov
Pa ni Hitler nije radio u Varśavskom getu śta izrael u Palestini radi...
Znamo mi sto ga cuvate i postujete
To je isto kad Srbije brine o sigurnosti Bosne.
Civutska posla moj ti …