Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja nemogu da vjerujem, da se moje prezime od njenog samo razlikuje u jednom slovu! A organski je nemogu podnjeti!!
www.filmovita.com. Uzivajte u najboljim, i najnovijim filmovima.Malo se opustite, i otidjite mislima iz Bh, realnosti.
Logično, Švabe znaju šta valja, pa tako i biraju. Konzervativci (u ekonomskom smislu) su uvijek donosili napredak, a to se samo nastavlja u Njemčkoj. Skoro su i u Norveškoj dobili konzervativnu premijerku. Stvari idu ka boljem. Čestitke.
NAPRIJED SA KRSCANIMA,BEZ OBZIRA KOJIM !!!
Kucka, sramotna je ura zadesila :)
Onoga dana kada kod nas žena dođe na mjesto predsjednika ove naše države, to će biti prvi put u poslijeratnoj historiji, da smo dobili predsjednika sa "mudima".
Nama trebaju tri Angele da nas čupaju iz ovih govana.
Ne Angela, ne ! Zapamti to.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Prava političarka i liderka, nije ni čudo što je i treći put pobijedila :)
Kaze Fidel Castro: Svaki narod zasluzuje vlast kakvu ima. Po toj fidelovoj Nijemci zasluzuju Merkelovu a mi Tihica, Covica, Dodika, Lagumdziju, Bosica, Ljubica, Radoncica itd itd... Kad je mnogo vodja, narod je usamljen. Pogledajte koliko ih je kod nas...