Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je uvlacila milione ekonomskih migranata od kojih su vecina okorjeli kriminalci koje ni maticne zemlje nisu zelile, onda nije bilo bitno ko prelazi granicu i ko nam ulazi u kucu. Ali kada se radi o civiliovanom evropljaninu iz BiH, Slovenije, Poljske, Austrije.. E sad je bitno. Svaka Tiranija se zavrsava giljotinom pa valjda ce i ova globalisticka uskoro tako.
@Lasius svojim komentarom pozivaš na rezanje glava, a smatraš se civiliziranim i očekuješ da te neko respektuje i udovoljava ti, dok istovremeno podržavaš teroriste.
Sjetila se pošto je pustila samo u njemačku da uđe preko dva miliona ljudi bez imena i prezimena.
A primila je stoke da bog sacuva i zakloni i sad bla bla pa im da hajmove i sve placeno 😒
Znaci ovi migranti koji ulaze u BiH mogu uci kako hoce ali ce tu i ostat.
Njemacka nacisticka drolja nema sta da trazi u politici.
Korak po korak do totalne kontrole.... Do 2024 cemo imari novi monetarni fond, novu svjetsku digitalnu valutu. Kesha nece biti. Svaki aspekt nasih zivota ce biti kontrolisan. Pitajte spirica i bevandu znaju oni sigurno znaju sta se sprema
A o ponasanju hrvatske policije ni rijeci, sada ce njoj federalna tv ocitati lekciju 😂😂
Dobro jutro Ađe!
Živa i zdrava ti meni tetka bila, zbog tebe sam ja u tvojoj kući u koju si me srčano ugostila i gdje napokon živim život dostojan čovjeka. Živjela Njemačka!!!
@blue92 Naravno druže da ljubavi nema, volim i ja više svoju zemlju ali u njoj malo šta valja. Malo je ko od nas na zapadu što voli ali jednostavno moramo i kvalitetnije se može živjeti. Mi Njemačkoj danas jesmo sutra već ništa nismo.
Pa zar ovi stručnjci s bliskog Istoka trebaju dokumente za prijelaz granice?! Do sada se nisi bunila Angie....
Sad će tek da bude tarapana na hrvatsko boaanskoj granici
Samo je bitno da je svijet shvatio da su Hrvati ustaše
@Klixjeistina1223434 ;)))
Znači Hrvatska odmah ulazi u šengensku zonu. EU Hrvatskoj treba napraviti spomenik.
U prevodu najebali smo
@PajaPatak2 ... što si naje3o, pa fino ti je i u Bosni
A šta je sa ovim ilegalcima što dolaze preko šuma i rijeka i zauzimaju EU
Eto najnovijih informacija za migrantsku krizu u BiH. Prijeti stezanje granica pa vi sad gledajte kolilo ćete ministrovih turista ostaviti u USK-a.