Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smijesno kad svi znaju da je Njemacka sluga Amerike odnosno ZOG-a i placa godisnje 30 miliarde € Americkoj vojsci + miliarde Izraelskoj vojci.
Njemacke medije su sve stvorene od Amerike i do danas nesmiju protiv ZOG-a pisati, samo huskaju svakog dana protiv Erdogana i Putina
@patos 2099te....do tada traje.
Predlagali su jos davno ugledni njemacki politicari da se kane Amerike i NATO-a i osnuju svoju EU vojsku ...!
PLACENICKA STOKO od redakcije klixa...zasto blokirate komentare na nebitne clanke (izjava g. Kosor) a ostavljate slobodne komentare na clanak prenosa komemoracije i dzenaze zrtvama GENOCIDA u Srebrenici?!!
Šta taj trumponja misli da je.....ako je prsjednička marineta u Ameriki ne znači da može upravljat i Evropom...nemaju Ameri gdje više ratovat pa bi sad malo da u Evropu pošalju svoje "mirovinske snage" da čuvaju mir u Evropi....kreten jedan smotani.
Trump poput Milosevica i Duduka volio bi svakom svoju kapu na glavu da stavi
trump se zaista trudi da destabilizira evropu. pokrenuli su migrante iz desetak zemalja prema evropi, plus ovo redovno prepadanje rusijom... ali evropljani nisu indijanci nego stari vukovi
U svetim knjigama sve se vrti oko israela, amerika ce cijeli svijet uherlaćit,bar tako nijete- samo se israel ne dira
U svetim knjigama sve se vrti oko israela, amerika ce cijeli svijet uherlaćit,bar tako nijete- samo se israel ne dira
Amerika prezivjela Hladni rat, iz njega izasla kao svjetski lider, ali ce joj Trump dohakat. R.I.P USA, sama si ga izabrala. Dobro, uslovno kazano sama. Putin ti ga darovao.
Bravo damo.
Vrijeme je da Njemačka bude zasebna sila. Jebat Ameriku
sta ce bolan Njemacka? Mogu Amerima u mali prst stat' velicinom, ekonomijom, u vojnom i svakom drugom smislu. Lupetas bez potrebe. :-)