Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nataknem tebe i tvoju istinu..u kojem si bezirku da te dodjem posjetiti:)
bona angela, ostavi se sad tog svidjanja i nesvidjanja, desnica osvaja evropu
MERKELICE JEDINO BOŠNJAK SAM SEBE DOBROVOLJNO DEPORTUJE IZ NJEMAČKE I TO O SVOM TROŠKU KAO 96-97 SVE OSTALE ĆETE MORATI IZGENOCIDISATI IZ NJEMAČKE KAO JEVREJE 41-45 KAD POČNU DA PREUZIMAJU.
jedna jedina angela merkel svaka vam cast gospodjo
Svaka cast Kraljice,neka ima bar neko da kaze nesto pozitivno u prilog muslimana.Sit sam ispoljavanja mrznje prema muslimanima od strane komunistickih,fasistickih i neonacistickih fnatika.
@ilumbuntovnik, kako to da nisi sit mrznje i prijetnji od strane islamskih fundamentalista?
@kje Sada je rijec o iskazanoj ne trpeljivosti prema muslimanima u nevolji, narvno, sit sam mrznje i prijetni i islamskih fanatika.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NE BI MI BOSANCI ONDA IMALI GDJE