Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje ba dvije države!!! More bit samo jedna država Palestina sa dva entiteta Zapadna obala i Čifutland i distrikt Gaza. palestina je jedna i jedina!
Jedino rješenje je zajednička država za oba naroda, bez granica, podjela, entiteta, zidova. To je ostalom rješenje za svaku krizu, pa i ovu u BiH. Sve drugo je za nekoga nepravda i tračenje života. Ujedinimo se ili smo otišli svi u pizdu ma7erinu.
@HajteMolimVas Proglasiće te globalistom ili komunistom.
Ako hoce zapad da pomogne Palestincima na isti nacin kao sto su pomogli BiH, onda se vi Palestinci zafalite zapadu na pomoci i recite im da vam takva pomoc nije potrebna.
odmori malo Anđo!