Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vjerujem da svabe mogu ista samostalno odluciti...sve je to volja cioamerike
I sta sad kad se raznese neki karinas medju 500 ljudi, treba mi da kazemo da je to bilo ne ophodno jer ste mu nekog iz familije ubili u zracnom napadu?
Zar joj jucer nije Vucic u Berlinu zaprijetio da ne izdaje rusku i srpsku bracu??
Ja njoj jedino vjerujem.Zivjela ti jos 1000 godina.Dosta si hljeba dala u ruke nasem narodu iz ex YU
Pa dobro. Merkel je dala potporu savezničkom bombardiranju sirijskih postrojenja za proizvodnju bojnih otrova, a Njemačka kao država isto kao i Japan ne može se uključiti izravno niti u jedan vojni sukob na planeti u funkciji aktivnog sudionika, što je reminiscencija II WW, što je Merkelicas i istaknula u svojoj osudi.
@Oskarovac Zaboravi ti istoriju jarane ajd u klupu ponovo