Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako je lijepo živjeti u državi, bilo kakvoj .. ne u rezervatu
Svaka cast ovoj zeni koja u ovim godinama vuce svoju zemlju naprijed a bogami i svjetsku politiku poput buldozdera.Steta joj je sto nema puno u svijetu politike svojih istomisljenika.
Ajde bona dobro je Njemcima, aj malo u Bosnu. Otjerat ćemo Waltera ovaj put... pls
Sa sirotinjom iz sirije?kojem ratu bjeże a neko ogromno na ratu zaradi.
Koliko tih izbjeglica radi? Nedavno vidim podatak iz Svedske 0.1%
a koliko će biti primljeno konstitutivnih gđo Merkel?
u nas planiraju za koju godinu nezaposlenost na 100% 😂😂😂
Vidis ti to kako u EU ljudi govore o procentima smanjenja nezaposlenosti, kod nas Fadil govori u apsolutnim brojevima tj. u brojevima nezaposlenih , a zbog cega je to tako - zato sto je u ovome slucaju procenat mnogo relevantniji podatak u odnosu apsolutni broj
MAMASITA :)
Kirbas ce joj pomoci u tome evo prica vec godinama😂😂😂