Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbli vas migranti ovo ste vi napravili... Bosna nije isla bombardovati Siriju.I kad emigranti... podju raditi nerede malo vece, onda ce Bosna dobiti i sankcije.
aj da su vecina migranti iz Sirije rekao bi ok imas pravo ali bar u njemackoj velika vecina je iz sjeverne Afrike ( ekonomski migranti).
lazes...bosnajci su uglavnom komandanti u svim islamskim jedinicama u siriji....
Jok, eto ti trebaš.
Shodno kvalifikacijama migranata i potrebama zemalja članica dijeliti azile. Sve koji bi da budu uhljebi ostavite u zemlji uhljeba - Bosnu i Hercegovinu.
EU he ekonomski u porasti od kako migranti dolaze.
Merkel je od Sorosa za uspjesnu saradnju u Peruu, na poklon dobila skupocijenu vilu.
@mirsadgluhovic a kakva je uloga tog sorosa ?
Obama, Soros i globalisti mjenjaju svijet napadajuci zemlje i ubijajuci predsjednike koji im nisu lojalni uz podrsku ovakvih kao Merkel i Makron da dobijaju izbore i izvedu program etnickih promijena u kojim bi globalisti lakse kontrolisali svijet.
Migranata očito treba EU, dosad se pokazala toliko nesposobna tako da JOJ UOPŠTE I NE TREBAJU !
ti si ih i dovela kurvo raspalaaaa svi ti sad trebaju u njemacku imigrirati
pitaju merkelicu...jesi li katolkinja?....jesam alaha mi.....:)
Oni svi žele u Njemačku, jer je Njemačka zagospodarila...sad je tu najbolje.
azil za pujde....