Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo dvoje dobro rade na razaranju Evrope. Sto se malo ne koncentrisu na unutrasnju politiku. Umjesto da saradnju sa Rusijom oni glume moc dok Putinu ne prekipi. Moskva cistija i ljepsa i od Berlina i od Pariza. Teroristi i izbjeglice tamo se ne smiju ni pojavit.
E jesu smiješni ovi evropski političari. Oni jedino znaju izdavati saopštenja o tome da " svi trebaju da sjednu za pregovarački sto i da se dogovore". A i sa jedne i druge strane bruka naoružanja. Da li iko više ovu EU smatra ozbiljnom?
daj pozovite bakira da otrov popije
Jel se upucavo gdji Merkel 😎
To tam nije rat,koliko godina ratuju a 10 000mrtvih,srbi su dokazali u 3 dana pobit 8000 ljudi i to u zoni pod zaštitom UN-a,i + koliko je tu bilo posla da se to sakrije,zakopaj iskopaj pa daj iskopaj drugu rupu
Sprema se i njima jedan Dejton ocigedno. Dejton for me, Dejton for you, everybody gets a Dejton...
@staljinPB Dejton je samo pauzirao rat, cim nam se pruzi prva prilika opet cemo se poubijati medjusobno. Zapeli smo ni na nebu ni na zemlji.
ma ko će se poubijati? kakva prilika? 2017. je godina, svijet se više promijenio u zadnjih dvadeset godina neko u dvjesta prije toga.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)