Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zavrcu rujama gusu a glume dobrotu,sve hovna na sve strane....
nadam se da polako počinje distanciranje od politike SAD, jer to su svjetski varvari broj 1, znam da će sada mnogi da kažu kako svi koji su sa njima dobro žive a ostali ne, e pa zato vam dajem temu za razmišljanje, kako to da litar goriva u SAD košta 1$ kada barel košta 120, gdje je tu prevoz i prerada, Rusija koja ima svoju naftu ima istu cijenu, a odgovor je VARVARI jašu po svijetu, ubijaju i bombarduju nepodobne a zatim im oduzimaju sirovinu, a o $ koji štampaju kao novine i rasturaju ga po svijetu neću ni da pričam
Amerika ima samo 10% svojih potreba, a ti ako znaš nešto drugo demantuj podacima a ne JARANE, CHETNIK VEHABIJA, vidi se da si krkan!
Dabogda svi izgorili
I pokazali ste to...
U pamet se Merkelice!Nemoj sikirat onoga,s kim zelis dobre odnose!
Ako ja zelim dobre odnose sa svojom suprugom, a ona se svalera i dovodi mi druge muskarce kuci, da li je logicno da cu joj uvesti sankcije, zabraniti pristup kuci i djeci i tako dalje?