Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemacka ne moze ispuniti , kao i zapad generalno ni ono malo sto su obecali , a kamoli koliko treba da se vrati zagadjenje na 1990 vec povecavaju i zagadjuju svake godine vise sto vidimo ponajvise ljeti : Merkel . Očekujmo vrijeme kao sodomu i gomoru .. jer narod sam nece se promjeniti ako drzave ne zele. U Aziji po najvise ipak rade ali bez zapada i Rusije smanjiti zagadjenje je nemoguce Juce 35 a danas 16 stepeni a prekosutra opet oko 30 ...zasto... veze nemam.
Meine liebe Frau, ka'e meni ovaj moj: 'Kak'o ba otopljavanje, haj'mi dokazi?!' A bije ga poplava, grad, zega - sve u istom danu. Ljudi belajisu s pozarima sjeverno od Arktickog kruga, riba se gusi u rijekama - nema kisika, nuklearne elektrana smanjuju proizvodnju - voda pretopla za hladjenje, policijski psi u Cirihu dobijaju opekotine od vreline asfalta, region Houstona tone nize par cm pod tezinom vode... A milioni tona ugljika se odasilju u visine u pozarima sirom planete...
Vole ove bahlinke neosunecen da posaflaju. Kad mi ga je jedna krenula dojit konto sam osunetice me zubima 😛
zivjela ti meni jos 100 godina lijepo je meni kod tebe jos u berlinu mhmm
Masonka u originalu...Fali samo zlatno tele
Unsere Mutter :D
Žena kraljica svaka joj čast.....
Sa 20 godina se nije žalila na promjenu vremena he he
Njemci kao i uvijek prvi u intelektu .