Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Merkelovca brani pravo, uzo bi je Murinjo da je malo mladja!
.....merkelica je napravila fantastičan pr.....kada joj izbjeglice više ne budu trebale i kada proberu kvalificirane među njima, zatvorit će granice i one koje im više ne budu trebale pozvat će se na dublinski sporazum i izbjeglice vratiti u zemlju prvog ulaska u eu......
Jeftina radna snaga.. zasto ne.. nece vise ni Njemacke plate biti kao sto su bile ;) znaju to austrijanci zbog ceha i rumuna ;)
apsolutno mislis da ce ih rado docekati na socijalu.. ma daj cistit ce oni njemacka go*na vjeruj mi, ne raduju se oni njiima tek tako ;) sve poslove koje nece da rade svabe radit ce izbjeglice ;)