Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dovedeš ženu, kćerke i sestre da ti ih p.o.j.eb.e..m.o zgu.z.a, sprijeda, u usta ili špuppak ..da ih napunimo sp.ermom ili pošpricamo po njima...izbor je širok...
i za one u afganistanu koji se bore protiv američkih genocidaša kažu da su teroristi, ali zato krstaški američki krmci kad p.o.biju 20 žena i djece kao neki dan to se prihvata kao borba protiv terorizma, zato ne k,enjaj i ne la.prdaj ..
ja samo kazem jedan terorista manje na ovom dunjaluku,kakvo klanjanje kakve trice,hej probudite se ,pobio ljude i djecu hinjski i proracunato bas ko srbi 92-ge sto su pucali po nama za neku samo njima tamo bolesnu ideologiju tako i ovaj, kako zivio tako i crko,zbog ovakvih poput ovoga gada na muslimane se gleda sa prezirom i gadjenjem,trebo je brate ko pravo musko na front u afganistan pa se bori a ne ko dzukela puskom na goloruke,ma fuj !!!!!
trebala bi se klanjati dženaza u odsutnosti poslije džuma namaza u svim džamijama u Bosni za ovog čovjeka !
dženaza namaz u odsutnosti trebala bi da se klanja sutra u svim džamijama u Bosni za ovog mudžahida koji je osvetio bar jedno palestinsko dijete ub.i.j.eno u Palestini od strane cionističkih genocidaša !
ne kaze se sahrana nego dzenaza. I veliki dio bosnjaka je u sucuti zbog ovog borca za islamsku francusku