Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskoristite ova 3 ljetna mjeseca. Putujete,družiti se, opustite se. U septembru ćemo opet pod ključ. Igra nije gotova. Ovo je prvo poluvrijeme. Vakcinidali se ili ne na jesen ćemo opet pod ključ.
Kakva nasa vakcinacija... Ccc Trebalo bi revakcinisati cijeli stanovnistvo u roku od 6 mjeseci, mi se nece ni vakcinisati za godinu
Pa isto prosle godine,bilo super i onda na jesen skaču brojke u čitavoj evropi
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Treba oborit sve portale tako da se nema sta citat.
Jesu ga nadogradili svaka im ćas
Nas u jesen ceka havarija. Nema sansi da to tad nasa nesposobna vlast ista uradi sa vakcinacijom. Bice mrtvih ko u filmovima.
hahah bolesni svijeti i jos bolesnije drustvo.
Stigla im jesen i zima, što čeka i Evropu ubrzo. Haj jovo nanovo.
Hajde mars vise
Eto pocinje, kod njih uvijek prvo krene
Sto smo naučili u ove dvije godine je da termin Teorije Zavjere se ne bi trebao vise koristiti.. Sve teorije zavjere su bile tacne.. virus ljudskom rukom napravljen ,,tacno..maske ne pomažu,, tacno.. lockdowni ne pomažu,tacnoo.. komunistički kovid pasossi,,tacno.. smrtonosne inekcije..tacnoo..vakcinacija djece protiv virusa od kojeg se 99.99999 njih isti oporavi ..tacno ..
Nick ti bas pristaje.
Najpametnije je svojevremeno rekao GOSPODIN Josip Pejakovic - “” pva godina ce nam biti teska ali ko prezivi naje..je “””. Evropa sada otvorena zbog $$$$$ . Svi cemo biti zatvoreni dok se 75% stanovnistva ne vakcinise. U medjuvremenu ( ili medju vremenu) ONI ce da PROGURJU , zavrse i ostvare svoj cilj.
ja sam za to da se odmah zauzme kina.
Ma samo u zdrav mozak,i one koji zasebe misle da su nedodirljivi,kod njih i jest sad jesen.
Kod nas ih zeznuo vjetar kad su zasipali virus😂
Dakle opet pocinje prica oko corone, dok dijaspora ode odma isti fol😂😂
Ha ha ha
Kao i prosle godine, u maju pusti sve, pa s jeseni Jovo na novo. Kod nas ce u novembru opet biti dnevno prwko 100 mrtvih i smirit ce se oko Novembru godine. Sredinom februara do maja ce opet divljati.