Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva je ovo veza, brak,spoj ....Bože sacuvaj!
Sto se ne pise o bakiru da nije bolestan..
al je sina napravio svaka mu čast
e vidi experta vidi mu garda
Sad ce Melanija reci boli me glava nije mi do seSa..
Melania se dere sa strane i trebala se razvesti od Donnija ali su odlučiti sačekati dok ne završi mandat.
Osioni milijarder koji nema mjere u samohvalisanju i divljanju. Dotle je stvorio svojom izbornom kampanjom najvecu podjelu u americkom drustvu ikada. Mnogi ljudi ga ne smatraju u Americi svojim predsjednikom jer on predstavlja uglavnom "White trash" i Redneckse sa Juga Amerike, siromasne bijelce, koji su slabo educirani, puni stereotipa. Takvi mrze i Kanadu i Kanadjane, a kamoli Meksikance i ljude druge boje koze, vjere. Ipak on ce odraditi jedan mandat i eto opet Demokrata na vlast.
@ante k prema Skutorima i Djikanima i treba sipati mrznju jer je u Hagu dokazano da su klali, ubijali, silovali, palili, pljackali, cinili genocid, zlocine protiv covjecnosti, zlocine protiv zakona i obicaja ratovanja, zlocine protiv clivilnog stanovnistva, etnicka ciscenja, deportacije, i naravno udruzeni zlocinacki poduhvat
Narode, ne mogu vam reci koliko mi je sad lakse u zivotu.
Sebia Trump