Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za lijeka mu zatrebalo!
Pobogu,u kojoj se ovo drzavi desilo?
Sad svi fini, govorite jadno dijete a kad vam na putu pridje cigance i trazi vam marku odma mu j.... sve !
Izvini ali u vecini slucajeva oni nas maltretiraju. Djevojke pogotovo, Udaraju, pljuju, grle, lizu po prozoru od auta ako neces da ti operu prozore znaju i odvaliti brisac...sve iz licnog iskustva!!!. Ja jos ni jednom nisam vidjela obrnutu situaciju, a ovo na snimke je sasvim druga konstalacija, klasicno izivljavanje jaceg nad slabijim!!!
Ovi kod nas prose, prijete, pljuju, kradu, rade sve loše stvari, a ovaj dječak bar ne tjera nikoga ni na šta i ne prosi, sam zarađuje da bi se mogao školovati, a ne pere vjetrobrane, ne krade i sl., ima tu razlike, samo ti ne želiš da je vidiš...
Ko da je iz BOSNE samo Mexico je normalna zemlja pa se narod pobunio i on je odpusten kod nas bi jos pretukli djecaka (Roma)
...na sitnima država demonstrira "moć"...
Jadan djecko...pa stvarno kad sila udari,koji kreten:(
@Okice na zeleno Moram priznat da sam te poželio, nedostajala si. Shvati ovo u najboljem mogućem obliku. Jer to i jeste, fakat.
@DonAdo, Lijepo od tebe...hvala.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jadno Djete maltretira
Gdje ce mu dusa boze dragi
Pazi samo na njegovo držanje dok maltretira dječaka, ne obazirući se na njegov plač. Ovakvi nemaju duše. Drago mi je što je mali na kraju dobro prošao.
Svaka čast za inspektora.