Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda kažu Trump vaki-naki... Mexico nikada neće riješiti svoj problem sa bandama, a u USA su CHICANOS vodeći po pitanju kriminala.
Haha, srbi srbi srbi srbi, nebitno koji je naslov a u komentarima srbi srbi srbi. Nekidan citam clanak o utakmici barcelone i pariza, a u komentarima lik pise o srbima... Smijurija.
Nije ni cudo sto Trum hoce zid da pravi. Cuj karteli prave masovne grobnice? Gdje vojska (policija ocigledno nemere) da se obracuna za sva vremena sa tim sljamom?
zelim pravdu za srbe turci nikad nisu osudjivani za zlostavljanje a toliko su ih trpali..
ovo su uradili mexički Srbi. Oni ne žele da se zovu mexički nego samo srbi
Ovi mestikosi koliko imaju grobnica mogu tramponji od lobanja zid napraviti..
Eto srbi,imate prave srodne duše... Kakvi rusi,bakrači... Al vi ste evoluirali;vi selite grobnice po vise puta da ih je teže pronaci i o tome do smrti šutite a kada se smrt nadvije nad vama....kasno je za sve.
https://www.youtube.com/watch?v=rkPtPd1740o
@Vladimir71 srbi misle da su vladari svijeta da je sve na svijetu od njih nastalo.. rijetko glup narod
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
teroristi
srbi su rekorderi po stvaranju masovnih grobnica
ocito si propustio casove istorije..jado..je/ali te Srbi..
na spavanje djikane
PRIKAŽI ODGOVORE (3)