Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aj na stranu ovo nego jel se ova Srbadija i dalje fura na Trumpa.Misle da ga interesuju, koja žalost
@cemusveovoTa ce to silovano 500 godina i oni bi ih neko voli zastiti..
@StaGledasUociTeJbem2 normalno, kad ste tumor kojeg treba sto prije rijesiti, krivoslavce usrano
Pa porez plaća Američki narod, ako budu kupovali robu iz Meksika !!! Ovakvim mjerama se produbljuje jaz između Bogatih i Siromašnih !!! Ovakav kapitalizam svijet još nije doživio !!!
tako je, roba postaje duplo skuplja, samo će Amerikanci najebat
@Nike A čijim će to novcima platiti gradnju ZIDA !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne bi dao jedan burrito za deset smrdljivih hamburgera iz McDonaldsa..
Pa tako se to radi.Mnoge Companije su u meksiku i ulaźu u svoje tvornice do miliardu dollara..A ro je potez da sjebe njih i zatvore i SAD da proizvode.A kad skontam koliko robe SAD uvozi moglo bi to kośtati SAD ko nikad,da drugo podignu istoj mjeri.
Neka pozovu INZKA, on je specijalac u osudjivanju i iskazivanju zabrinutosti
upitam se kako je trump uopće postao milijarder..on ne razumije osnove ekonomije, al osnove
Luis VidegaRajA😄
JEL "OSHTHRO" OSUĐUJE??? Da vi Meksikanci vidite kako naš Valentin osuđuje... Taj kad osudi i to "OSHTHRO" ... Sve zvoni jarane. :)
putin trlja ruke, jer je ovaj idiot na dobrom putu da sunovrati zemlju
Incko izHrazio ostHru zabHrinutost.
Koje bacanje prašine u oči. 6 miliona radnih mjesta ovise o trgovini sa MEX, a ako uzmemo u obzir i trgovinu sa ostatkom svijeta onda je povišica stope nezaposlenosti više nego izvjesna...
@NilusSergeiI to sve na cirilici😂
CIJELA BOSNA NA SCHINDLEROVOJ LISTI : Bosna je kaljuža zločina i korupcije, s ozbiljnim problemom - islamskim ekstremizmom, koja je bolesna politički, ekonomski i društveno. Neobična, sklepana struktura koju je predsjednik Bill Clinton izbacio u Daytonu 1995. kako bi je zadržao na okupu nakon stravičnog građanskog rata, nikad nije bila zamišljena kao išta više od kratkoročnog rješenja, piše Schindler.
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/45089/prva_trumpova_vanjskopolitichka_kriza_vladimir_putin_zeli_stvoriti_ratni_kaos_na_balkanu_kako_bi.html
@dug ZAKLJUČAK: - Sjedinjene Države i europski saveznici moraju hitno smiriti jugoistok Europe, prije nego što njezini problemi završe izvan kontrole i dođe do povratka masovnog naselja u tu regiju, zaključuje Schindler.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa reko vam je fino da ćete vi sve to platiti. Riješite svu mafiju i njene korumpirane satelite iz državnih i javnih službi i politike , a ostalo će se samo riješiti