Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čim je dobila Nobela znamo u čijim je raljama, jer Nobel se zadnjih godina ne dodjeljuje po zaslugama nego po služenju
Koji kretenski komentari...
Cicibannn Žao mi je al si laka meta, nastaviš li tako gotov si! Ideš uz dlaku ekipi koja planira da te pelcuje dok ne krepaš, koja te pokušava sterilizirati a djecu ti sakatiti promjenom pola, koja ti plasira gmo kancerogenu hranu i lab meso a organsku izbacuje, koja ti kreira ratove u kojima imaš šansu herojski poginut ili ostat invalid!
Nije27bitno Zelenu agendu, klimatske promjene, covid teror, pelcovanja sprovode cionisti zajedno sa jezuitima! Nedavno su nobela dobili tvorci mrna smeća, obama je dobio za mir! Definitivno cionisti upravljaju matriksom!
Predsjednici se ne biraju, oni se postavljaju :)
Jevrejka dobitnica Nobelove nagrade jadan Meksiko u tom slucaju gotovi su
Koliko smo mi upuceni u meksicku politiku i stanje , ne razumijemo i ne mjenjamo svoje a komentarisemo globalno
Nije sto je zensko,jevrej ili nobelovac vec sto je covjek
Naci Cion kurawela, dobila nobela za klimatske promjene, klaus schwabova degenerična lutkica kao što je i ursula u EU! Smrt cionizmu Sloboda Narodu!!!
Zasto ti epiteti ? Dokaz
Jeste li spomenuuli da je Jevrejka? Inace rijec Jevrej i izvedenice se u ovom kratkom tekstu spominje 19 (devetnaest) puta. Bas me zanima na cemu ce biti fokus dezurnih antisemita u komentarima.
Iskreno sramota me drustva gdje zivim. 50 posto građana ove zemlje bi sutra ponovilo holokaust da mogu. Posebno zalosno da mediji kao klix to redovito potpiruju.
Claudia Sheinbaum... Podvaljuju Meksiku ashkenazi cionistu i hroničnog mrzitelja Arapa, jer su Meksikanci veliki zagovornici uspostavljanja palestinske države. Napucali joj biografiju i dodijelili Nobela ko da je na Mars sletila, platili kampanju i poslali u utrku.
zemlja od skoro 130miliona stanovnika i sacicom zidova i ovu instaliraju hahaha
iz zidovske familije. jel i cionista? Svugdje pokusavaju svoje instalirati, nevjerovatno.