Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zipa spike :/ Djeco, prihvatite se knjige :)
kao da je iz svrakina ili alipasina xD
Cuj nekoliko stotina. To se tamao desava hefticno.
pa nije uplacivao penziono pa zato pozurio da napravi karijeru i sta zaradi
Sad če malo na električnu ma daaaj kakva sigurnost ba znaci svi trebamo u kakvu bandu pa da budemo sigurni trebo se malo prifatiti knjige pa ne bi moro kokat ahahahah :r
Oduvijek mi je taj Fernando Tores bio sumnjiv
@pfff stanujem na dobrinji : ) btw. nisam nikoga zelio uvrijediti cista sala : )
Cij narudzbinama, ha, ha, valjda narudzbi ili po narudzbama
@abc Ili sa čaršije! Pa više pucnjava i obračuna među vama \"starogradskoj raji\" ima nego ovamo, a i kada se popucaju pomire se u rekordnome roku, ko\' kad\' su komšije jedan drugome i svi se znamo! E situacija je drugačija kada je u pitanju \"uljez\" koji dođe ovamo i izigrava dašu, taj se neće dobro provesti, to priznajem! ;)
Ih kakvih ovdje likova ima ovaj je mala maca...
u.b.ij ili ces biti u.b.ijen
http://www.youtube.com/watch?v=lWqyyoEEnIY