Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ih što bi on imao posla kod nas :D
Korupcija je bolesno stanje u onoj ljudskoj zajednici, gdje je vladajuća klasa potrošila i poslednje zalihe morala, časti i ljudskog dostojanstva. Ova bolest tako zahvati sve slojeve u narodu, pa se već na bosanskoj granici susrećemo sa otvorenom korupcijom (mito) gdje državni službenici zamalo da sami zavlače ruku u đepove putnika i namjernika!
i ja bih sve redom, kao od šale, šala mala ili nije
Novi Hitler.
ovi što komentarišu protiv medvida sigurno su djeca državnih službenika u BiH
Kad bi kod nas tako redom išli, nakon samo godinu dana bili bi u plusu, pa nakon još godinu dana, druge zemlje bi posuđivale od nas :D
Nastavlja li se genocid i etnicka ciscenja Tchechena u Tchecheniji? Dali i dalje vadite organe od u.bijene djece i mladih Tchechena? Dali se i dalje vasa krvolocna Ruska vojska izzivljava nad djevojkama i djecacima Tchechenske nacionalnosti ko sto ste to do juce radili?
Da je Medvedev predsjednik, Zlajoglu, Damir Hadžić i ostali reketaši dosad bi znači bili rahmetli. O pljačkašima Lojanovićima da se i ne govori, oni bi i istruhli dosad.
pravo tako ! to i jeste jedino rjesenje sljedeci koji dodje vidio bi da nema zezancije i da mora radiit posao kako treba oholi su ljudi
da neki politicar kod nas ovo kaze - kakva bi samo galama nastala.. mediji bi o tome pisali sedmicama, pozivalo bi se na reakciju policije (nadlzenih), ostali politicari govorili bi o huskanju na rat.. ma bilo bi svega..
Likvidirao je Medvedev s Putinom puno novinara u rusiji a posebno Anu Politskaju! Medvedev je i Putin, prodesionalni u*b*ica!
Morao bi onda i Putina i sebe likvidirati...heheh
Putina za precjednika!!!
Koga će ti likvidirati nema metar i po u tebi?
Mislim da bi morao krenuti od sebe *(-_-)*