Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi što se Husain Mubarak smrko, na licu mu grimasa. Mora se sada mali kepec slušati s poštovanjem, krmku niz dlaku, zna Huso Ob(S)ama kako se to radi.
Eki ubleha - Partner. hehehehe, a do juče bili izvor zla, Slavenski divljaci. hehehe, sve se da dogovoriti za šaku dolara i barel nafte.
Hahahahahah! Snazan i pouzdan partner, mi se uzajamno slusamo i govorimo otvoreno... Ja gejcina majko moja! :D
Cemu skepsa? Zasto ste stavili pod navodnike - pouzdan partner? Kako to da sve \'\'znate\'\' bolje od predsjednika SAD a nemate ni \'\'d\'\' od drzavnika ni drzave?
Upravo tako stari moj!
Htjeli ste reci:\"...kada je Rusija u ljeto 2008. godine spasavala svoj narod u Gruziji\"?