Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da te pitam: 1. Ti zaista misliš i nadaš se da će RS nekada biti nešto više (da ne kažem država) od običnog entiteta u BiH? 2. Baš misliš da Srbiju zaboli neka stvar za vama manjinskom narodu u BiH? 3. Baš misliš da se ne može saznat tvoj identitet, adresa i drugi podaci (jer bio je jedan majmun na jednom portalu tako pisao komentare uvredljive pa se saznalo da je u stvari lik iz redakcije tog portala, eno ga sad hoda sa torbom u glavi, ne smije svojom ulicom kako treba proći)? 4. Ljubi te tata Dodik, i tebe i ma.ter ti?
Vlado Grozni Tomislav Nikolić je obična budala Dačić ne vidi dalje od centra Beograda BiH se neće dijeliti Brčko pripada i pripadati će BiH Gdje ti je to,ako je preko Drine može Uskoro će ukinuti RS
Sudeći po efikasnosti, ovaj sud mora da je pun naših sudija i službenika.