Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@godinekurcuprolaze SDA-poturico...Pa Hrvati su ti 92. naoruzali Balije i primili 300000 muslimana izbjeglica iz BiH koji su bizali pred cetnickim nozem. Ali si to zaboravio, poturico nezahvalna? Ili kako su vam Hrvati 95. Olujom spasili Bihac, Cazin I Zapadnu Bosnu od sudbine Srebrenice. Al ne ocejujemo zahvalnost of poturcenih islamiziranih Hrvata suncokreta. Bez brige.
islamska genocidna gamad ne miruje
Boze nedaj i sacuvaj nas ovih grozota.
Nema religije u istinskom shvacanju koja ne stiti djecu. Djeca su radost svijeta! Ovim gadovima cese osusiti srce!
Ovo nema veze sa islamom. Ti iz takozvane ‘islamske države’, ISIS-a, ISIL-a ili Al-Kaide, žele predstaviti islam u lažnom svjetlu. Pravi vjernici-muslimani sigurno oni nisu, nemojte nasjedati na medijska spletkarenja.
Oko za oko, balije! Bez brige. Oko za oko! Stize Reconquista! AMEN
@MilanBanditic A za šta se ti to svetiš " balijama" daj mi molim te kaži? prosvijetli me
@godinekurcuprolaze u Sarajevu su ubijali isti oni servi koji su ubijali Hrvate katolike po Vukovaru i Ovcari godinu dana ranije.. i to kada to je poturceni Alija tvrdio da se vas to ne tice I da rata biti nece u BiH.
To je taj „miroljubivi“ Islam
ID je preuzela odgovornost. te spodobe i neljudi...
Islam „religija mira“ 👉 https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/video-islamska-drzava-preuzela-je-odgovornost-za-napad-na-sri-lanki-procurio-video-snimljen-jedan-od-bombasa-samoubojica-kako-ulazi-u-crkvu/8771963/
Islam „religija mira“ 👉https://www.index.hr/vijesti/clanak/kamera-snimila-terorista-koji-ulazi-u-crkvu-neposredno-prije-pokolja/2080418.aspx
@MilanBanditic S ljudima kao sto ste vi je lahko manipulisati.Takvi vjeruju i da postoje vanzemaljci
Jadna djeca
😢Teško brate njihovim najmilijim.