Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Greškom potopio??? Nemoguće.
ma namjerno
Da ovi Grci nemaju kakve izraelske instruktore?! Sirocad u zatvoru, potapaju bebe...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
.......malo sutra greška........prije je to poruka slijedećima.........
Tko malo prati i turske medije mogao se uvjeriti da je ovo vec14 "greska" grcke obalne straze. ima fantasticnih snimaka na Youtube na kojim se vidi kako grcka obalna straza, kao u najboljim danima drugog svjetskog rata, mitraljezom busi ogromni gumeni camac i pri tome ubija najmanje desetak migranata. Interesantno je da oni koji su najvise kukali na Hitlera i kao "najvise propatili" zbog njega i iz toga izvukli ogromnu korist danas rade metode koje su daleko prevazisle Hitlerove.
to je bilo ono,hajmo ih sad,neće niko saznati
Kad su muslimani sve je greškom,nečija politika da ih nema !!
Kakve su fukare možda je i bolje da ih nema...sigurno bi svijet bio jedno ljepše mjesto za život...to ne možes poreći...gdje god ima muslimana ima i rata i samoubica.
Pucajte vi minuse a niko nema šta da odgovori jer ova tvrdnja stoji i to vi dobro znate...još se koljete međusobno zarad SAD ciljeva.. zaostao narod.
ma sta greskom mamu vam vasu...jadna djeca...
Tuga i zalost :((
JADNO I ŽALOSNO 😞
Oni to ko fol.
Grci da ovo cesce da rade, nebi imali problema sa ovolikim brojem arapa, svi lete u toliko omrazenu krscansku Evropu, karma is a bitch ...
E je*em te svijete prokleti! Zakon jacih,slabijeg zatusi,zatuci,sto vise manjit broj