Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma čiji god da su državljani tragedija je ogromna...
to govori koliko smo mi ljudi sebicna vrsta, samo nek je dalje od mene
Strasno jebote zivot
pa autobus ide na dizel kako znamo on tesko gori ( samo na pritisak) a pogledaj slike vidise da su vrata blokirana od bankine. mislim da je moguce da je benzin kako tvrde medije koji je ilegalno transportovan uzroko toliki pozar jel svjedok kaze da je eksplozija bila. ali druga mogucnost je da je dizel od nosaca bankine eksplodiro ali veoma sumljiva teorija
Saucesce svim ozaloscenim.
dobroj
Tuga, jadni ljudi. Dovoljna je sekunda da se sve zapali i nema vremena za izaći van. Grozan način za završiti život. Neka im je laka zemlja.
Srbija hitno povukla 37 tona zlata iz inostranstva.Kriza se sprema.
Ko da najveca bijeda kud putuje
gledam makwdonsku tv u autobusu bili kanisteri s gorivom.
Mušarac na Ilidži opljačkan u svom stanu, otet mu i automobil