Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šteta
Državljani bih ne mrdaju sa svojih 24%, još im sad i dijaspora došla na izjedanje ćevapa. Sad ih je tamo kamara
zna se ko je ovo ucinio, a ove kvazi komentatore neka je stid sa ovakvim komentarima!!!
Ne bi me cudilo da je ovo jos jedna u nizu od Masonskih zavjera, kad su mogli onoliko ljudi ubi\'ti u onim tornjevima sto ne bi jos i sedam ljudi, pogotovo sto ce ovo sad iskoristiti za novo \"suzbijanje terorizma\".
Nema nijednog nastradalog iz BiH, sem eventualno bombaša samoubice...
Ni jedan izgubljen zivot nije dobar. pogotovo nevinih ljudi, trudnica i djece koji su dosli na godisnji odmor! Sram i stid nek te bude takvih komentara!!!! Ma..j..m.une!!
pa dobro hordasi niste morali i teror.isticki napad da izvrsavate sala pozdrav komsama i respect za onu oduzetu cehnicku zastavu
Hej Dodiče tvoja propast veće je na vidiku kad\' te Plavšićka uči politiku džaba postiš Nikoljdanskog posta ne pomaže ti ni sv. Sava ni Gospa Ko proglasi Srpsku suverenu neće imat glavu na ramenu, nema Ante, Azema i Tite da vas sada od Turaka štite Došlo vrijeme da se Turci svete i Srbi će u oblake da lete
Svi nastadali su Cionisti i to je dobro, a sljedeći puta bi eksplozija mogla progut i kojeg VelikoSrbina nadam se