Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas me iznenadilo...
Kriminalistika je najbolji fakultet i cudi me kako nije medju najboljim. Ja sam se zaposlio u roku sa kriminalistikom nakon zavrsetka, doduse radim zanatske poslove.
mislis u najboljim univerzitetima evrope mozes proci sa bubicama? i dont think so>.
Klix opet piše neistinu. Nije tačno da se na listi najboljih evropskih 200 univerziteta ne nalazi se nijedan univerzitet iz regiona Balkana. Eno Univerzitet Krete u Grčkoj na 173 mjestu: https://www.timeshighereducation.com/world-university-rankings/best-universities-in-europe-2016 Toliko o vjerodostojnosti Klixovih vijesti.
"Među najboljim evropskim univerzitetima nijedan s Balkana" Pa naravno
sad ce to popraviti ovaj novi u kaknju, kraljevski 😅😅😭😭😂😂
kako ce valjat profesori osudeni radi trazenja pičkr .....
...uzmite samo primjer sarajevskog Univerziteta, respektabilna ustanova, predvođena Odsjekom za filozofiju, do kraja 1980-ih, nakon rata biva predvođena SDA kadrom, filozofija kao krunska znanost odgurnuta u stranu... Sve ostalo je povijest.
Ovo je najbolja vijest za balkance kojima se gadila Jugoslavija i njeni univerziteti koji su bili medju najboljim u Evropi.
@liberalism koji, gdje, kad?
...ja ipak mislim da je najača kiseljačka univerza. ekološka. vrtiš janje na ražnju, a pored "profa" pečati 2 kubika indekAsa.
sigurno neka greška, gdje im je kriterij najbrže proizveden doktor nauka.....oni kao neka svoja pravila nama nameću....imaju i naši rektori svoja pravila....
Znate li da postoje dvije države koje se zovu Španija!?
kako ce biti molim te
jao sjebo sam se :S
kako a jusufranic nekih kajli zlatni dobio po svijetu sa onim plocama kao saht. cuj nema ga. a ja u pritvoru je