2,2 miliona ljudi bez struje
0
Mećava pogodila istočnu obalu SAD-a
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko da nas briga za neku mecavu u nekakvoj americi, u nas metar snijega padne pa nikom nista, a vi meni ovdje panicite o visini od 40 centi snijega u neprijateljskoj nam drzavi
ja konja trći po nakom kijametu
Gledajte onoga trci da bog da ti se oklizalo. xD
Jest a Amerikance treba optuziti sto vi u Bosni godinu dana nemate formirane vlade,sto ste kokuzi,sto vam je zdravstvo u banani,sto spadate u jednu od najkorumpiranijih drzava i sto ste primitivni ko majmuni.Ovaj sto dzogira je garant glavni krivac.Sram nek ga bude:)))))
a ovaj na četvrtoj slici \'LADNO džogira, njemu nije nevrijeme.
Za ovo nevrjeme treba optuziti Mevlida Jasarevica, ovo je sigurno njegovo djelo, treba ga podhitno optuziti sto su \"jadni\" ameri ostali bet struje zbog snijega , kojeg je Jasarevic poslao tamo.
http://www.youtube.com/watch?v=MKuA6VS_ujw
HAARP radi punim kapacitetom ! Posto \"moderni covjek\" ne vlada vjestinama prezivljavanja nedostatak udobnosti (struje) mnoge ce kostati zivota !
kaoko ameri neprijateji ,pa zar nas oni nisu spasili, bombardirali srbiju a mi se veselili kako ste prevrtaneri ...
Svako vece crnac mece..