Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Auuuu ja rekoh prije par mjeseci da ce rusi i srbi od blata praviti Obamu a bgm i Hilari, prvo je bio danas spric sa cestitkom Thaqiju za dan nezavisnosti Kosova a neki dan zatjev Rusiji da vrati Krim Ukraini!!!:)
Prije par mjeseci kada je izabran Trump , Srbijanski mediji ( posebno fasisticki informer i kurir ) su ga slavili kao spasioca koji ce odmah Rusima 'pokloniti pola svijeta' i automatski naopraviti veliku Srbiju , sada vidimo da je Trumpova administracija jos opasnija od Obamine i da vec pljuste otkazi onima koji su radili sa rusima a da se Rusija polako opkoljava , zalosno je sto su Srbi pokusali iskoristiti vakum u Americkoj primopredaji vlasti da opet zveckaju oruzijem .
radi guza...
Pffff, eno sva ruska nacija se kolektivno sakupila na mostu Volge da se podave od depresije kad su čuli izjavu "uvaženog" G-dina Mattisa. Ko što neko reče ima zaista korektnih Rusa sa kojima se svakojaki dijalog more vodit i koji dvije duple sa politikom nemaju. I nisu krivi da im Mentori po Kremlju svaki put zaslane Piroške.
Tako je Ameri, samo jos pojacati sankcije. Inace, Republikanci mrze Ruse i vise nego Obamina ekipa. Trumponja je mislio da ce srusiti us establisment hehe