Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fino kupis jaknu od ove koze, pokisnes i niknu svjeze lisicarke ispod pazuha
Ništa ne može zamijeniti pravu orirodnu kožu. Ne postoji taj hemičar koji će proizvesti pravu zamjenu. I ta priča oko tzv. "eko-kože", niko neće da kaže koliko se resursa utroši i koliko se prirode zagadi proizvodnjom te sintetike. Ali bitno je da nam pune glave pojmovima "eko-koža", "štedna sijalica"... I da, gdje su sad te "štedne sijalice"?
Emisija co2 gasova staklene baste !?? WTF! Znaci ne bi trebali ni povrce jesti ?? A da uzgajanje gljiva nema nikakvih poslijedica ?? Sada su ga ne malo pretjerali....
Protest zbog ubijanja gljiva zbog koźe!!!
Hajde Simici ne kenjajte. Tu ljudima probijate mozak sa dnevnom dozom Dodika i njegovih ludjackih misli, a ovamo kopirate suplje o kozi.
znaci moze se pojest kad se podere