Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vako se protestuje...nema boljitka bez ovakvih protesta...
@gdje god su protesti tu je zapad umijesao ruke,brate imaju izbori ako se ne svidja glasaj kontra a ne na silu
@ nije tacno brate, ako si izabrao vlast a ona ne radi u tvoju korist onda je fino zamolis da ode a ako nece fino onda hoce ruzno, vlast je tu da sluzi narodu a ne samoj sebi za dosatno bogacenje, oni narodi koji su to skontali su i najnapredniji (usa, svedska, finska .norveska, danska, holandija.i sl)
Srija, Irak, Libija...sad Liban, uvijek ista matrica. Jos jedna zemlja koja u reziranim eksplozijama klizi u pakao. Kako po sablonu razvaljuju sve zemlje u tom dijelu svijeta.
@FinciSejdic Proteste zbog korupcije imaš i u susjednom Izraelu. Jel to znači da "oni" (ko god bili) hoće razvaliti i Izrael po istom principu? Toliko teško za povjerovati da je ljudima negdje dozlogrdilo i da su se digli protiv korupcije i loše situacije u zemlji? Ne razmišljaju svi kao Bosanci kojima je sve ravno do mora, jbg.
Ne može biti ovo u Bairutu, jer eksplozija koja se neki dan desila bila najveća poslije svoja atomskih bombi u Japanu za vrijeme II.S.R. a tokom protesta sva stakla na zgradama???
" budjenje naroda"
Samo cu jedno reci. Nemojte biti glupi ako nastavite tako svrstaj te se u migrante odmah. Ljudi bolje vam je da trpite te vladare svoje nego da prosite po Evropi.
Poslije svega oni još i kamenuju ljude kojima su nanijeli patnju i bol. Kakva sve đubrad žive na Zemlji i korona je došla kao milost
Povraca mi se od arapa i semitskih faca
Prave novu siriju, nazalost
hrvatska najavila jos jace mjere na jesen! nece nama EU otvorit granice jos godinu dana kako je krenulo
Ne mirise na dobro, bojim se pocetka rata
@Bombonica2305 Ššššššš, ne boj se, medeni...